Kedves Vendégem!

Örömmel fedezné fel Budapest vagy országunk érdekes, izgalmas, ismert vagy épp rejtett kincseit? Szívesen részt venne nem túl megerőltető, ugyanakkor tartalmas sétán, hogy egy-egy témában jobban elmerülve szerezzen új ismereteket? Vegyen részt sétáim valamelyikén és szerezzen maradandó élményeket!

20 éve foglalkozom idegenvezetéssel. Voltam telepített idegenvezető, kísértem magyar csoportokat külföldre, de a legnagyobb élmény számomra mindig magyar vendégeimnek megmutatni Budapest és az ország nevezetességeit!

 

 Sétáimon, városnézéseimen különös figyelmet fordítok vendégeim személyes igényeire, érdeklődésére és természetesen fizikai állapotukra! Programjaim egy része kifejezetten gyermekeseknek is ajánlott, de vannak cégek számára kidolgozott team building és szeniorok részére kidolgozott programjaim is! Kutyával érkező vendégeim számára is lehetőség van városnézéseken kis kedvenceikkel való részvételre.

Kérdés és árajánlatkérés esetén várom megkeresését a kundiviki@gmail.com vagy az info@budapestguidedtour.com email címen, vagy keressen telefonon bizalommal a 0620 5290958 számon, mely Viber, Messanger, Whats Up és Google Hangout alkalmazásokkal is elérhető!

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk és bemutathatom Önöknek Budapest vagy az ország valamely szegletének csodás látványosságait, történetét, életét!