Belevaló csapat vagytok? Készen álltok egymásért és egymással megmérkőzni? Jó hangulatban töltenétek egymással néhány órát, vagy akár egy egész napot?

Ajánlom figyelmetekbe céges csapatépítő programjaimat, melyek kisebb-nagyobb társaságok számára egyaránt kellemes élményszerzést jelentenek, miközben az egymást jól vagy kevésbé ismerő csapat a nap végére összerázódik.

A program során egy városfelfedező kvíz során tehettek tanúbizonyságot kommunikációs és problémamegoldó készségeitekről! A kvíz nemcsak, hogy körbevezet titeket a főváros nevezetességein, eldugott látványosságain, de megismertet titeket számos kevésbé ismert, mégis izgalmas történettel, érdekességgel. Ahhoz azonban, hogy a programot teljesíteni tudjátok, nem csak információkat kell összegyűjtenetek, de egymásra is szükségetek lesz!

A program kicsit kulturális, kicsit gasztro, kicsit logikai, kicsit sportos és NAGYON CÉGES!

A cégre/csapatra szabott pontos program kidolgozása egyeztetésünket követően fixálódik. Ennek célja, hogy a csapat méretének, a cég főbb jellemzőinek, valamint a résztvevőknek legtesthezállóbb és legnagyobb élményt nyújtó, csapat-összekovácsoló élményben lehessen részetek!

Ha érdekel egy igazán egyedi csapatépítő, ami nem sablonos, hanem csupa izgalom, jókedv és szórakozás – teljesítve egyébként a team buildingekkel kapcsolatosan megfogalmazott alapvető elvárásokat, kérjetek ajánlatot a Kapcsolat menüpontban!

Bízom benne, hamarosan egy maradandó céges élményt nyújthatok számotokra!