Engedjék meg, hogy végigkalauzoljam Önöket országunk csodás tájain, szebbnél szebb városain és maradandó élményt nyújthassak Önöknek!

A szépért, jóért, finomért és a csodáért nem kell messzire menni! Az élmény ott van, ahol mi vagyunk! Csak fel kell figyelni rá!

Egy kirándulás, egy városnézés nem csak utazás és séta! Sokkal több annál! Sokkal több kell, hogy legyen! A múlt és jelen megtapasztalása, a hangulatok, pillanatok megélése, emlékek, ízek harmonikus kombinációja! Örök élmény!

Én ezen dolgozom! Hogy a legkisebb látnivalóból is a legtöbb szerethető és emlékezetes pillanatot hozzam ki és adjam át Önöknek!

A nyüzsgő főváros mellett a vidék nyugodt hangulata különleges élmény. Magyarország fekvése és történelme nyomán számos látnivalóval, megannyi legendával, történettel, értékkel bír.

A magyar tenger, a Balaton és környéke nem csupán a fürdőzés és napfürdőzés, hanem a bor, a romantika, a kulturális séták, kézművesség, lovaglás szerelmeseinek is ideális célpont lehet.

Észak-Magyarország a várak, kastélyok, megannyi csodás falu, az ízek, a pihenés és nyugalom fellegvára. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a települések, középkori várak, borospincék megújult külsővel, de komoly tradíciókkal várják az ide érkezőket.

A déli végek, Szeged, Pécs a történelem, kultúra, építészet, hagyományok, művészetek és kreativitás székvárosai! Az egyetemi városok különleges hangulata, a városok kínálta megannyi látványosság maradandó emléket nyújt az oda látogatóknak!

A Nyugat-Dunántúl, Veszprém, Székesfehérvár, vagy akár a kisebb falvak a középkori Magyarország bájos hangulatát idézik. A koronás városok építészete, történelme, az ízek és hagyományok utazásra sarkallják a kíváncsi természetű embereket.

Győr, Sopron a barokk fellegvárai, a mindig megújulásra képes mégis gyökerekkel és erős tradíciókkal rendelkező városok, rendezvények otthonai szintén csodás kikapcsolódást és élményt jelentenek.

A világörökségi helyszínek Pannonhalma, Hollókő, Pécs, Tokaj, Budapest főbb részei, Aggtelek, a Fertő-tó, a Hortobágyi Nemzeti Park mind mind önálló attrakcióként is felkeresésre érdemesek!

A fentiek természetesen csak ízelítők abból a rengeteg lehetőségből, melyet Magyarország tartogat!

Az utazás élmény! Az utazás feltölt és elvarázsol! Visszavisz a múltba vagy épp előre repít a jövőbe! Olyan emléket ad, melyek életünk végéig kísérhetnek el! Alkalmat ad találkozásokra, barátságokra, az illatok, ízek, pillanatok pedig utat mutatnak nekünk!

 

Az utazás élmény, az utazás boldogság! Legyen Önnek is része benne!